Приградски НТ - 34м С Мотор

Приградски НТ - 34м С Мотор

DEN 1.00

Достапност

Приградски заменски мотор НТ 34 М/С / СП; НТ 40 е изграден од квалитетни материјали за издржливост. Погледнете ги препораките на производителот и упатствата за инсталација за да обезбедите соодветно вклопување со вашата замена. Инсталирањето е брзо и лесно. Печка вентилатор мотор замена. Изграден од квалитетен и издржлив материјал. Погледнете ги препораките на производителот и упатствата за инсталација за да обезбедите правилно вклопување и употреба. Инсталирањето е брзо и лесно.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката