Лав Бренд Предиво Цреша Исклучување На Јадицата Цреша Бомба Предиво, г

Лав Бренд Предиво Цреша Исклучување На Јадицата Цреша Бомба Предиво, г

DEN 207.52

Достапност

Лав Бренд Предиво-Надвор Од Куката. Не Се Потребни Игли Или Куки! Надвор Од Јадицата, Супер Кадифен Шенил, Е Невино Предиво Што Се Врти Со Цврсти Јамки Што Личат На Конци. Едноставно Повлечете Ја Јамката Низ Друга И Изгледате Како Гуру За Плетење. Една Топка Прави Крава, А Три Топчиња Прават Бебешко Ќебе. Совршен Начин Да Ги Вклучите Вашите Деца Во Зависноста Од Предиво. Тежина Категорија : 7. Содржина : 100% Полиестер. Ставање : 3,5 Мл/100ГР. Нега : Машинско Перење и Сушење. Диелот : Ние Се Обидуваме, Но Не Сме Секогаш Во Можност Да Одговараме На Диелот. Доаѓа Во Различни Бои. Секој Продаден Одделно. Увезени. Лав Бренд Предиво Надвор Од Кука-Цреша Бомба ЛАВБРАНД ПРЕДИВО-Надвор Од Куката. Нема игли или кукибарани! Надвор од Јадицата, супер кадифен шенил,е невино предиво што се врти со цврсти јамкикои личат на конци. Едноставно повлечете ја јамката низ друга и изгледате како плетењегуру. Една топка прави крава, а три топки прават бебешко ќебе. Совршен начин да ги вклучите вашите деца во зависноста од предиво. Категорија на тежина : 7. Содржина : 100% полиестер. Ставање : 3,5 мл/100гр. нега : машинско перење и сушење. Диелот : ние се обидуваме, но не сме секогаш во можност да ги совпаѓаме диелите. Доаѓа во различни бои.Секој продаден одделно. Увезени.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката