Тајна Клиничка Сила Невидлив Цврст Ролна Дезодоранс

Тајна Клиничка Сила Невидлив Цврст Ролна Дезодоранс

DEN 156.48

Достапност

За ажурирани, точни податоци за земјата на потекло, се препорачува да се потпрете на пакувањето на производот или информациите за производителот. Тајна Клиничка Сила Невидлив Цврст Дезодоранс (1,6 мл., 3 пк.). Ја прилагодува и Реагира(Тм) технологијата за да ви даде прилагодена заштита. Помага да се запре мирисот пред да почне. Клинички докажано дека обезбедува јачина на рецепт заштита од влажност еквивалентна на 6,25% производ Од Алуминиум хлорид Рх. Цел ден свежината трае. Новите Невидливи Карактеристики На Цврста Тајна Клиничка Сила Ја Прилагодуваат и Реагираат технологијата што ви дава 4x заштита од стрес пот. Го апсорбира мирисот додека ослободува мирис за да ве одржува чисти и суви. Уживајте во целодневното покривање Со Таен клинички силен антиперспирант за долготрајна и неверојатна заштита, без разлика што може да донесе денот. Тајната Клиничка Сила Невидлива Цврста Ролна На дезодоранс Ја Прилагодува и Реагира(ТМ) технологијата за да ви даде прилагодена заштита. Клинички докажано дека обезбедува јачина на рецепт заштита од влажност еквивалентна на 6,25% производ Од алуминиум хлорид Рх. Цел ден свежината трае. Го апсорбира мирисот додека ослободува мирис за да ве одржува чисти и суви. Тајна клиничка сила антиперспирант за долготрајна и неверојатна заштита.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката