Дорман 285-Единица За Испраќање Резервоар За Гориво За Специфични Модели На Товарни Бродови

Дорман 285-Единица За Испраќање Резервоар За Гориво За Специфични Модели На Товарни Бродови

DEN 1.33

Достапност

Оваа единица за испраќање резервоар за гориво е дизајнирана да одговара на вклопувањето и функцијата на оригиналната единица на одредени апликации. Изработен од квалитетни материјали, тој е дизајниран за сигурни перформанси и издржливост. Со над 80.000 производи поддржани од тим инженери и експерти за производи со седиште во Соединетите држави, Дорман е првиот избор на автомобилски професионалци, механичари во дворот и самостојни низ Северна Америка. Директна замена - оваа единица за испраќање резервоар за гориво е дизајнирана да одговара на вклопувањето и функцијата на оригиналната единица на одредени апликации. Ја враќа функционалноста-сигурна замена за оригинален дел што не успеа поради внатрешно откажување на сензорот. Издржлива конструкција - овој дел е направен од квалитетни материјали за да се обезбедат сигурни перформанси и долг работен век. Доверлив квалитет-поддржан од тим експерти за производи во Соединетите држави и повеќе од еден век автомобилско искуство. Обезбедете вклопување-за да бидете сигурни дека овој дел одговара на вашето точно возило, внесете ја вашата година, направете, моделот и конфигурацијата во алатката за монтирање на оваа страница. Години на моделот на возилото овој дел одговара : Товарен Авион М2 106 : 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 товарен авион М2 112 : 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката