Печати: Резиденција Нот, Јанкитаун, Флорида . Перспектива

Печати: Резиденција Нот, Јанкитаун, Флорида . Перспектива

DEN 2.33

Достапност

Оваа слика е отпечатена на висококвалитетна архивска фото-хартија, правејќи прекрасен отпечаток за репродукција. Нашите специјализирани мастила и печатачи на про-ниво создаваат живописни бои и фантастични детали. Гордо направено Во САД Од Класикпикс. Наслов : Резиденција На Нот, Јанкитаун, Флорида (Проект). Перспектива. Рендерирање, 1951. Творец : Рудолф, Павле, 1918-1997, архитект. Предмети : КуќиФлоридаЈанкитаун1950-1960.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката