Каи Реконструиран ОЕМ Алуминиумски Алуминиумски Тркала, Сите Насликани Средни Јаглен, Се Вклопува-Тојота 4рунер

Каи Реконструиран ОЕМ Алуминиумски Алуминиумски Тркала, Сите Насликани Средни Јаглен, Се Вклопува-Тојота 4рунер

DEN 1.00

Достапност

Со Сериозна И Непоколеблива Посветеност Да Им Обезбедиме На Клиентите Широк Спектар На Висококвалитетни Компоненти За Замена, Опрема И Делови за Поправка и Дополнување На Нивните Автомобили, Камиони И Други Возила, Ние Нудиме Обновено Оем Алуминиумско Алуминиумско Тркало, 17 Х 7, 4мм Офсет, 6 Сплит Зборуваше, 6 Обетка/Навртка, 5,5 Шема На Завртки, Сите Обоени Со Среден Јаглен. Тој е Дизајниран Да Го Замени Вашето Постоечко Тркало. Тоа Одговара На Вашиот 2015-2021 тојота 4рунер. Проверете Дали одговара на Вашето Возило. Гаранција : 5 Години, Ограничена. Каи 17 Х 7 Рекондиционирано Оем Алуминиумско Алуминиумско Тркало, Целиот Обоен Среден Јаглен, Одговара На 2015-2021 Тојота 4рунер 17 Х 7, 4мм Офсет, 6 Сплит Краци, 6 Обетка/Навртка, 5,5 Шема На Завртки, Целиот Обоен Среден Јаглен, Изработен од Алуминиум . Ги Исполнува Сите Федерални Стандарди За Безбедност На Моторот . Не Е Потребно Дупчење за Инсталација . Нема Потреба Од модификации за инсталација . Замена за директно Вклопување за Вашето Возило . Истата Форма Одговара и Функционира како ОЕ . Гаранција : 5 Години, Ограничена . Навртки за навртки и Централно Капаче Не Се Вклучени . Проверете Го Големиот Избор На Делови Достапни за Вашето Возило.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката