'Ореал Париз Колориста Ден Боја На Коса, Малина, фл оз

'Ореал Париз Колориста Ден Боја На Коса, Малина, фл оз

DEN 159.52

Достапност

Лореал Париз Колориста 1 Ден Боја На Коса, 10 Малина, тоа не е боја за коса-тоа е шминка за коса! Нежна формула за оставање за еднодневна боја што се мие со шампон. Не е потребно белило или ракавици и отпорни на пренос кога ќе се исушат. Измешајте и совпаѓајте различни нијанси за да создадете своја непостојана боја на коса. Без ракавици. Нема штета. Нема правила. Розова коса, сина коса или виолетова коса, оваа боја на коса ви дава неограничени опции. Лореал Париз Колориста 1 Ден Боја На Коса, 10 Малина, 1 фл оз 1-ден привремена боја на коса шминка нијанси на шминка за коса наменета за русокоси и наменета за бринети. Не се потребни ракавици за нанесување на шминка за коса лореал Париз колориста мешани бои. Измешајте и совпаѓајте за да создадете свои нијанси за шминка за коса. Без штета, без правила, розова коса, сина коса или виолетова коса, оваа боја на коса за миење ви дава неограничени опции. Измешајте и совпаѓајте различни нијанси за да создадете своја непостојана боја на коса.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката