Мотор А Ц КОНДЕНЗАТОР ЈЈ-Одговара изберете: 2000-ФОРД ФОКУС

Мотор А Ц КОНДЕНЗАТОР ЈЈ-Одговара изберете: 2000-ФОРД ФОКУС

DEN 1.00

Достапност

Поддржана Од Гаранцијата За Делови За Сервисирање На Мотоцикли која нуди 2 години, неограничена километража, ограничена цена на трудот и без комерцијални исклучоци. Гаранцијата е поддржана на национално ниво од дилерите На Форд/Линколн и Овластените Дистрибутери на Форд. Кондензаторите За Моторни возила Се со големина за да обезбедат оптимални перформанси и да користат врвна алуминиумска конструкција која се спротивставува на корозија и протекување и ја максимизира кондензацијата на ладилното средство за висок пренос на топлина. Темелното тестирање значително ги надминува нормалните услови : тестирање на издржливост На вибрации што симулира работен век од 20 години/300.000 милји, Термички велосипедизам го подложува кондензаторот на екстремни температури од -40 Степени F до над 250 Степени F, тестот за отпорност На Корозија обезбедува структурниот интегритет на кондензаторот да се одржува во високи корозивни услови Кондензаторите На Моторните Возила A/C се дизајнирани да обезбедат сигурни перформанси за ладење со ефикасно ладење компримиран ладилно средство за Да го промените Од Гас во течност. Поврзувања На возила Автомобил/Камион Форд Фокус : 2000-2005 А/Ц Кондензатор Одговара Изберете : 2000-2005 ФОРД ФОКУС и повеќе-додадете го вашето возило во нашиот додаток за вклопување за да проверите.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката