Сенсата АИРПА АП12-1-72- Магнетни Прекинувач-20.00 А-Пол - 240ВАК Ма-Кука Терминали-ДЦ 50 60хз 400хз-долго време одложување 135% патување-Запечатени

Сенсата АИРПА АП12-1-72- Магнетни Прекинувач-20.00 А-Пол - 240ВАК Ма-Кука Терминали-ДЦ 50 60хз 400хз-долго време одложување

DEN 1856.00

Достапност

Магнетни Прекинувач-20.00 А-2 Пол-240вак Макс-Кука Терминали-DC 50/60 Hz 400 Hz-долго време одложување 135% патување-Запечатени Sensata / AIRPAX AP12-1-72-203 Магнетни Прекинувач-20.00 А-2 Пол-240вак Макс-Кука Терминали-DC 50/60 Hz 400 Hz-долго време одложување 135% патување-Запечатени.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката