Камко-Фрижидер Инсекти Екран

Камко-Фрижидер Инсекти Екран

DEN 2.67

Достапност

Оси, даубери од кал и глодари претставуваат сериозна закана за отворите на фрижидерот на ВАШИОТ Р.в. Тие можат да влезат преку отворите за ладење и да предизвикаат сериозна штета со градење гнезда што го попречуваат протокот на воздух. Camco 42148 (Модел RS 500) Летечки Инсекти RV Фрижидер Екран одговара Norcold фрижидер отвори кои имаат 19-3/4" долги отвори решетката. Овие лесни за инсталирање екрани ќе помогнат да се осигурате дека вашите отвори за вентилација ќе останат ослободени од скапа инвазија од несакани штетници. Модел# : 42148; Боја : Среброто Вклучува (3) екрани со димензии 19-3/4" х 1-5/16". Одговара На Отворите За Ладење На Ладилникот кои имаат 19-3/4" долги отвори за решетки. Го штити фрижидерот од летање инсекти гнезда. Лесен за инсталирање. Не одговара На домашните отвори за ладење. Модел# : 42148; Боја : Сребро.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката