Виктор 71-13474-Одговара избери: 1993-ЏИП ГРАНД ЧИРОКИ, 1997-ЏИП ВРАНГЛЕР ТЈ

Виктор 71-13474-Одговара избери: 1993-ЏИП ГРАНД ЧИРОКИ, 1997-ЏИП ВРАНГЛЕР ТЈ

DEN 1695.84

Достапност

Со дихтунзите На Виктор Рајнц, можете да бидете сигурни дека добивате решенија за запечатување кои испорачуваат технологија и инженерство на заптивки со квалитет НА ОЕ. Тоа е затоа Што Виктор Рајнц е оригинален снабдувач на опрема и доверлив избор на производители ширум светот, нудејќи широка покриеност за странски и домашни автомобили и камиони. Во Комплетите За заптивки Виктор Рајнц, ја добивате вистинската комбинација на компоненти потребни за брзи, долготрајни поправки. Виктор 71-13474-00 Одговара Изберете : 1993-2004 ЏИП ГРАНД ЧИРОКИ 1997-2006 ЏИП WRANGLER / ТЈ 1989-1995 ЏИП WRANGLER / YJ 1974,1977-1983,1987-2001 ЏИП ЧИРОКИ 1987-1988 ЏИП WRANGLER 1967-1978,1980-1986 ЏИП ЏИП 1972-1974,1977,1979-1980 АМЕРИКАНСКИ МОТОРИ ЏИП 1987-1992 ЏИП КОМАНЧЕ 1981-1985 ЏИП SCRAMBLER 1969-1970,1972-1974 МЕЃУНАРОДНИ ИЗВИДНИК 1971 ЏИП УНИВЕРЗАЛ 1984-1986 ЏИП ГРАНД ВАГОНЕР 1972-1974 МЕЃУНАРОДНА СВЕТЛОСНА ЛИНИЈА 1968-1974 АМЕРИКАНСКИ МОТОРИ КОПЈЕ 1978-1983 АМЕРИКАНСКИ МОТОРИ КОНКОРД 1974,1976-1977,1979-1980 АМЕРИКАНСКИ МОТОРИ ЏИП КАМИОН 1969-1971 МЕЃУНАРОДЕН 900-1500 1967,1969-1973,1975,1978,1981-1987 ЏИП ЏИП КАМИОН 1973 АМЕРИКАНСКИ МОТОРИ КОМАНДО 1970-1977 АМЕРИКАНСКИ МОТОРИ ХОРНЕТ 1966-1969 АМЕРИКАНСКИ МОТОРИ РАМБЛЕР 1972-1973,1981-1983,1987-1990 ЏИП ВАГОНЕР 1980-1987 АМЕРИКАНСКИ МОТОРИ ОРЕЛ 1970-1978 АМЕРИКАНСКИ МОТОРИ ГРЕМЛИН 1971-1978 АМЕРИКАНСКИ МОТОРИ МАТАДОР И ПОВЕЌЕ - ДОДАДЕТЕ ГО ВАШЕТО ВОЗИЛО ВО НАШИОТ ДОДАТОК ЗА ВКЛОПУВАЊЕ ЗА ДА ПРОВЕРИТЕ.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката