Дорман 674-Издувен Колектор Од Страната На Возачот За Специфични Модели на Форд одговара избери: 1993 - ФОРД Ф250, 1993 - ФОРД Ф350

Дорман 674-Издувен Колектор Од Страната На Возачот За Специфични Модели на Форд одговара избери: 1993 - ФОРД Ф250, 1993 - ФОРД

DEN 0.33

Достапност

Овој издувен колектор беше прецизно дизајниран и издржливо произведен за да одговара на вклопувањето и функцијата на оригиналниот колектор на одредени возила. Ги вклучува сите потребни дихтунзи и хардвер за цевки за целосна поправка. Со над 80.000 производи поддржани од тим инженери и експерти за производи со седиште во Соединетите држави, Дорман е првиот избор на автомобилски професионалци, механичари во дворот и самостојни низ Северна Америка. Идеална замена - овој издувен колектор беше прецизно дизајниран и издржливо произведен за да одговара на вклопувањето и функцијата на берзанскиот колектор на одредени возила. Сигурна конструкција-издржливите материјали се спротивставуваат на искривување, пукање и протекување за долготрајни перформанси. Целосна поправка-ги вклучува сите потребни дихтунзи и хардвер за цевки. Доверлив дизајн-изграден од лидер во индустријата во резервни колектори. Години на моделот на возилото овој дел одговара : Форд Е-350 Еконолин Клуб Вагон : 1993, 1994, 1995, 1996 Форд Е-350 Еконолин : 1993, 1994, 1995, 1996 Форд Еконолин Супер Должност : 1996 Форд Ф Супер Должност : 1993, 1994, 1995, 1996, 1997. ФОРД Ф-250 ХД : 1997 Форд Ф-250 : 1993, 1994, 1995, 1996 Форд Ф-350 : 1993, 1994, 1995, 1996, 1997 Форд Ф53 : 1993, 1994, 1995, 1996, 1997. Дополнителни Карактеристики Боја : Природно.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката