Бекарнли 101-Крајот Вратоврска Прачка

Бекарнли 101-Крајот Вратоврска Прачка

DEN 560.80

Достапност

Делови од Бек/Арнли ги исполнуваат странските спецификации ЗА ОЕ на таблички ЗА форма, вклопување и функција. Нашите специјалисти за производи работат со мрежа на глобални партнери за извори за да можете да го инсталирате вистинскиот дел со доверба. Натпревари ОЕ форма, одговара и функција. Обложени или обложени за заштита од корозија. Топчестиот спој е претходно подмачкан. Рамниот клуч за лесен пристап овозможува користење на штекер за лесна инсталација и отстранување. Целосна топка обетка.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката