Случај за iPhone, [целото тело] [Заштита на тешка заштита] Случај за намалување на шок со заштитник на екранот за Apple iPhone

Случај за iPhone, [целото тело] [Заштита на тешка заштита] Случај за намалување на шок со заштитник на екранот за Apple iPhone

DEN 174.24

Достапност

Случајот со двојно слој го штити вашиот уред од потенцијално оштетување; лесни за пристапни приклучоци, исто така, чуваат прашина и нечистотија. *Самиот телефон никогаш не е вклучен со ES во атрактивна водоотпорна амбалажа што може да се користи за приказ на продавници. Случај со i Phone 8/7, [Целосно тело] [Заштита на тешка работа] Намалување на шок/браник со заштитник на екранот за Apple i Phone 8/7 Dual Layer Case го штити вашиот уред од потенцијално оштетување; лесни за пристапни приклучоци, исто така, чуваат прашина и нечистотија надвор .Holster лесно клипови на ремени. Висока квалитетна гума и поликарбонат ES во атрактивно. Поразивно водоотпорно пакување што може да се користи за приказ на продавници. *Самиот телефон никогаш не е вклучен со ES во атрактивна водоотпорна амбалажа што може да се користи за приказ на продавници. *Самиот телефон никогаш не е вклучен со случајот. Случај на i Phone 7, [целото тело] [Заштита на тешка заштита] Намалување на шок / браник со заштитник на екранот за Apple i Phone 7 Plus (црвена / црна).


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката