Дорман 546- Алатка за контрола на рамка за контрола на раката за специфични модели на Cadillac Chevrolet GMC FITS Select: 1988- Chevrolet GMT-400, 1992- Chevrolet Suburban

Дорман 546- Алатка за контрола на рамка за контрола на раката за специфични модели на Cadillac Chevrolet GMC FITS Select: 1988-

DEN 3.00

Достапност

Оваа алатка за грмушка за контрола на раката е прецизно-инженерска за да помогне лесно да се отстранат прегратките за суспензија без да се оштетат другите компоненти. Со над 80.000 производи поддржани од тим на инженери и експерти на производи со седиште во Соединетите Држави, Дорман е првиот избор на автомобилски професионалци, механизми во задниот двор и направете ги себеси низ цела Северна Америка. Корисно решение - Оваа алатка за контрола на контролата на суспензијата е прецизно -инженерска за да помогне лесно да се отстранат прегратките за суспензија. Сигурно вклопување - прецизно -инженер за да одговара на дизајнот и димензиите на оригиналните компоненти. Издржлива конструкција - произведена според строги стандарди користејќи цврсти, безбедни материјали. Ригорозно тестирани - темелни мерки за контрола на квалитетот обезбедуваат долговечност. Обезбедете вклопување - за да бидете сигурни дека овој дел одговара на вашето точно возило, внесете ја вашата година, направете, моделирајте и конфигурацијата во алатката за вклопување на оваа страница. Години на модели на возила Овој дел се вклопува : Cadillac Escalade : 1999, 2000 Chevrolet Astro : 1985, 1986, 1987, 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2000, 2001, 2001, 2001, 2001, 2001 година 2002, 2003, 2004, 2005 Chevrolet C1500 Suburban : 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999 Chevrolet C1500 : 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999 Chevrolet C2500 Suburban : 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999 Chevrolet C2500 : 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1996, 1997, 1997, 1998, 1998, 1999, 2000 Chevrolet C3500 : 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000 Chevrolet Express 1500 : 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002 Chevrolet Express 2500 : 1996, 1997, 1998 , 1999, 2000, 2001, 2002 Chevrolet Express 3500 : 1996, 1997, 1998, 1999 Chevrolet K1500 Suburban : 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999 Chevrolet K1500 : 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999 Chevrolet K2500 Suburban : 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999 Chevrolet K2500 : 1988, 1989, 1990, 1991, 1991, 1991, 1992, 1992, 1993, 1994, 1995 , 1996, 1997, 1998, 1999, 2000also одговара на повеќе возила што не се наведени овде.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката

Бринли Ко.
  • Новак

Бринли Ко.

DEN 1.00

Време е да се добие стилски со Ејми Лофер од Бринли Ко! Овој симпатичен лопар е во право на тренд оваа сез