Дијамантска Група Од Валтера Производи DG726096VP Замена НА Сијалицата ЛЕР-Повеќенасочна Употреба Странична Монтажа

Дијамантска Група Од Валтера Производи DG726096VP Замена НА Сијалицата ЛЕР-Повеќенасочна Употреба Странична Монтажа

DEN 1.33

Достапност

Дијамантската повеќенасочна / странична СИЈАЛИЦА ЗА замена на МОНТИРАЊЕ има рејтинг на излез на лумен од 215 лумени. Доаѓа во пакет од шест. Целосно затемнет со компатибилни led затемнувачи. Продаден како пакет од шест. Температура : 5500К Дневна Светлина. 215 Лумен Излез. Содржи заштита за скокови и бранови на напон. Целосно затемнет со ЛЕР компатибилни затемнувачи.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката