Прилагодено Проток Задните Порти V - Ел Шеви Елита Задната Врата

Прилагодено Проток Задните Порти V - Ел Шеви Елита Задната Врата

DEN 7168.00

Достапност

Петта задна врата на тркалата За Чев/ГМЦ 2007-2009некои Камиони Чев/ГМЦ 2007 ќе имаат 99-06 стил на каросерија (може да се нарече "класичен" стил на каросерија). Користете дел БРОЈ V-EL12 за стилот на телото "класичен". Користете дел БРОЈ В-ЕЛ17 за новиот стил на телото. Премиум Задна Врата, Шеви/ГМЦ 2007.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката