3. ПРСТЕН И КРИЛО & ГОСПОДАР ЛОГО ИНСТАЛАЦИЈА КОМПЛЕТ-ГМ 8. Болт-99-08

3. ПРСТЕН И КРИЛО & ГОСПОДАР ЛОГО ИНСТАЛАЦИЈА КОМПЛЕТ-ГМ 8. Болт-99-08

DEN 1664.00

Достапност

3.42 КОМПЛЕТ ЗА ИНСТАЛАЦИЈА НА ПРСТЕН И ПИНИОН И ГОСПОДАР - ГМ 8.6 10 БОЛТ - 99-08 МОТИВ ОПРЕМА - 3.42 СООДНОС ПРСТЕН И ШТИПКА И ГЛАВЕН КОМПЛЕТ ЗА ИНСТАЛАЦИЈА НА ЛЕЖИШТА СО ТИМКЕН ЛЕЖИШТА 3.42 СООДНОС ПРСТЕН И ШТИПКА И ГЛАВЕН КОМПЛЕТ ЗА ИНСТАЛАЦИЈА НА ЛЕЖИШТА СО ТИМКЕН ЛЕЖИШТА - Вклучува се што е потребно за правилно заменување на прстенот и штипката - Комплетот вклучува : соодветен комплет за прстен и запчаник, комплет лежишта и СТРАНИЧНИ ЛЕЖИШТА И ТРКИ, ЗАПТИВКА ЗА ШТИПКИ, НАВРТКА ЗА ШИПКИ, ЗАВРТКИ ЗА ПРСТЕНЕСТИ ЗАПЧАНИЦИ, СОЕДИНЕНИЕ ЗА ПРОВЕРКА НА ШАБЛОНИ И ЧЕТКА, СОЕДИНЕНИЕ ЗА ЗАКЛУЧУВАЊЕ НА КОНЕЦ, ЗАПТИВКА ЗА ПОКРИВАЊЕ И ШИПКИ (НАЈМНОГУ) ЗА 2,73+ СЛУЧАИ ИЛИ ПРИ ЗАМЕНА НА 2,73 ИЛИ НУМЕРИЧКИ ПОВИСОК МЕНУВАЧ - ГМ КОРП 8,6 Инчи - 1999-2008 гм10-342 р10рлмкт.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката