Живописни ПЕРФОРМАНСИ ВИБРАЦИИ 4.5 ВО ОД Т АЛУМИНИУМ КОПАЧ СВИТКУВАЊЕ-СТЕПЕН

Живописни ПЕРФОРМАНСИ ВИБРАЦИИ 4.5 ВО ОД Т АЛУМИНИУМ КОПАЧ СВИТКУВАЊЕ-СТЕПЕН

DEN 0.67

Достапност

Живописни Перформанси 4.5 ВО ОД Т6061 АЛУМИНИУМ КОПАЧ НАВЕДНУВААТ-45 СТЕПЕН (ПОЛИРАН) Живописни Перформанси 2945 ВИБ2945 4.5 ВО ОД Т6061 АЛУМИНИУМ КОПАЧ НАВЕДНУВААТ-45 СТЕПЕН (ПОЛИРАН) Дополнителни Функции Заврши : Полиран Алуминиум.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката