Вермонт леб Вермонт леб Органски леб, Оз

Вермонт леб Вермонт леб Органски леб, Оз

DEN 3.33

Достапност

Леб, мек мед испукана пченица, органска, торба 24 мл овластена органска. УСДА органски. Нема сируп од пченка со висока фруктоза. Нема вештачки состојки или конзерванси. Печење здраво од 1978 година : Природно најдете сируп од пченка со висока фруктоза или вештачки конзерванси, но ќе го најдете најдобриот достапен органски леб за вкус! Благодарам. Содржи пченица, соја. Може да содржи семе од сусам. 24 мл (1 lb 8 мл) 680 g PO Box 1217 Brattleboro, VT 05302 леб, мек мед испукана пченица. Овластен органски. УСДА органски. Нема сируп од пченка со висока фруктоза. Нема вештачки состојки или конзерванси. Печење здраво од 1978 година : Природни и органски леб, ролни и англиски мафини : Ние безусловно ги гарантираме сите наши природни и органски леб, ролни и англиски мафини. Ако од која било причина сте незадоволни, вратете го остатокот на нас на адресата на пакетот за целосна замена или поврат. Внесете го името и локацијата на продавницата каде што е купена, ознаката за затворање од пакетот и вашата причина за незадоволство. Сертифициран органски од органски земјоделци од Вермонт. Јадењето добро никогаш не вкуси толку добро! Сега можете да уживате во автентичниот овластен органски вкус на лебот од Вермонт, вид на леб што ги користевте на локалните штандови на фармите и продавниците во земјата. Компанијата „Вермонт леб“ се гордее со печење на нашиот леб со внимание и традиционални рецепти што се предадени преку генерациите. Печен свеж од нула, Вермонт леб гарантира дека добивате супериорен вкус и исхрана во секој залак. Компанијата за леб од Вермонт поддржува органско земјоделство со набавка на овластени органски состојки и набудување на строгиот органски процес за да ви донесе највисок можен леб. Органските производи се подобри за вас, подобро за земјоделците и подобро за планетата. Сите наши вкусни и хранливи органски состојки се одгледуваат без употреба на пестициди. Нема да најдете никаков сируп од пченка со висока фруктоза или вештачки конзерванси, но ќе го најдете најдобриот достапен органски леб за вкус! Благодарам.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката