Пилот Фриксион Гел Пенкало Фина Точка Мулти Боја 31469

Пилот Фриксион Гел Пенкало Фина Точка Мулти Боја 31469

DEN 2.00

Достапност

Пилот Фриксион Топката Кликер Пенкала за Бришење функција иновативен термо-чувствителни гел мастило што ви овозможува да пишувате, избришете и преработи без абење или солза на вашите документи.Никогаш не пишувајте грешка повторно загарантирана! Пенкала за Бришење На Топката за Фриксија пишуваат непречено и чисто бришат без абење на хартијата или неуредни трошки за бришење. Овие пенкала за гел за бришење имаат убав врв од 0,7 мм кој нуди неограничени превртувања за да можете да пишувате, бришете и повторно да пишувате додека не го добиете правилно. Достапно во асортиман на розово, виолетово и тиркизно мастило.• Пенкалото за гел за бришење ви овозможува да пишувате, бришете и препишувате без абење или кинење на вашите документи.• Розова, виолетова и тиркизна термо-чувствителна гел мастило.• 0,7 мм Фина Точка.• Елегантен и стилски барел со дупчиња зафат.* Пишувајте, бришете и повторно пишувајте додека не го добиете правилно • • Полнење за долгорочна употреба.• Наполнете со касета со мастило.* Избрани Бои За Мастило : Виолетова, Розова и Тиркизна.• Пилот Фриксион Топката Кликер гел мастило пенкала ќе ви овозможи да се напише, избрише и преработи без оштетување на документи или оставајќи зад себе неуредна гума трошки.* Избришете и препишувајте постојано без оштетување на документите • * Единствена, термо-чувствителна формула за мастило за гел исчезнува со бришење на триење • • Се повлекува и се полни за континуирана употреба.• 3 Пенкала по пакување.* Продадени Како 3/Пакет. Продадени Како 3/Пакет. Пенкалото за гел за бришење ви овозможува да пишувате, бришете и препишувате без абење или кинење на вашите документи. Напишете, избришете и повторно напишете додека не го добиете правилно. Пилот Фриксион Топката Кликер гел мастило пенкала ќе ви овозможи да се напише, избрише и преработи без оштетување на документи или оставајќи зад себе неуредна гума трошки. 3 Пенкала по пакување. Розова, виолетова и тиркизна термо-чувствителна гел мастило. Се полни за долгорочна употреба. Избришете и препишувајте постојано без оштетување на документите. 0,7 мм Фина Точка. Наполнете со касета со мастило. Единствена, термо-чувствителна формула за мастило за гел исчезнува со бришење на триење. Елегантен и стилски барел со дупчиња зафат. Избрани Бои За Мастило : Виолетова, Розова и Тиркизна. Се повлекува и се полни за континуирана употреба.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката