Заглавени Нитрофил® Плови

Заглавени Нитрофил® Плови

DEN 9311.84

Достапност

Заглавен Нитрофил® Плови;Точни Сигурни Перформанси На Плови, заглавениот плови е неопходност за тркачот на кругот. Клинот е дизајниран така што кога сте во кривина, а горивото се спушти на страната на садот, горивото ќе го вози клинот и ќе дозволи плови да остане отворен и да не се затвори предвреме. Дупките нови заглавени плови, исто така, имаат нов засилен склоп на држач за пливање што овозможува повеќе гориво да тече низ држачот, особено кога користите игла и седиште за напојување на дното. Изработени од Нитрофил, новите клинести плови тежат приближно 12,8 до 13,2 грама и се достапни како примарен плови, секундарен плови со засеци за продолжување на млазот и секундарен плови со засеци што ги вклучува продолжувањата на млазот. Нитрофил е регистрирана трговска марка на Корпорацијата Роџерс. Точни Сигурни Перформанси На Плови; Редизајниран; Засилен Склоп На Држач за Плови; 28 степени. Клин За Точно Ниво На Плови; Тежи Приближно 12,8 До 13,2 Грама Дополнителни Карактеристики Боја : Црна.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката