На отворено Циклопите СО ЦИКЛОПИ Излегуваат Од Темно Пренослив Вентилатор Светлина Интегрирана Кука, ЛЕР

На отворено Циклопите СО ЦИКЛОПИ Излегуваат Од Темно Пренослив Вентилатор Светлина Интегрирана Кука, ЛЕР

DEN 95.84

Достапност

Пренослив Вентилатор Светлосен Киклоп Пренослив Вентилатор Светло Со Интегрирана Кука; Вентилаторот ќе работи со Голема Брзина 30 часа и Мала Брзина 50 часа; 18 светли ЛЕД светилки ќе горат 37 часа или комбинирани 16 часа СО ЛЕД низа ЗА Вртење На Светлината за насочно позиционирање на светлината; Застанете Или Закачете користејќи прилагодлива рачка; Вентилатор Вградена рачка со кука за закачување; Отпорен На Временски Услови; Напојуван од (2) батерии за ќелии (не се вклучени).


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката