Бакуган борбен пакет, црвен наспроти Браун

Бакуган борбен пакет, црвен наспроти Браун

DEN 388.80

Достапност

Бакуганските борбени тепачи се тука! Одговорете на повикот за тепачка и одлучете ја судбината на галаксијата! Овие мали сфери магнетски се морфираат во моќни воини на Бакуган кога се тркалаат на вистинските картички за метална порта! Користете стратегија за ефикасно поставување на вашите картички за метална порта, бидејќи секоја картичка различно влијае на битката. Потоа, совладајте ги вашите вештини за прецизно снимање за да го превртите вашиот Бакуган во битка и да победите! 6 БАКУГАН МАРМЕР/БИДАЦИИ ЗА АКЦИЈА. 3 нормални картички. 2 картички за знаци. 2 командни картички. 1 картичка за специјална способност.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката