Оригинален резервоар за експанзија

Оригинален резервоар за експанзија

DEN 431.68

Достапност

Оригинален резервоар за експанзија Оригиналниот резервоар за експанзија е оригинален дел, во кутијата на производителот на автомобили, како што е продаден од новиот дилер на автомобили. Карактеристики и придобивки : OEM-квалитет и директно вклопување за лесна инсталација. ОЕ фабрички врски и фитинзи. Снабдувач на оригинална опрема. Произведено со употреба на високо квалитетни OEM материјали. Отпорен на термичко носење и пукање. Оригинален резервоар за експанзија.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката