Игра На Тронови Црна Серија Едард Старк Мини Слика

Игра На Тронови Црна Серија Едард Старк Мини Слика

DEN 119.52

Достапност

Водете Ја Куќата На Старк кога ќе изградите своја сопствена колекционерска фигура за микро акција нед Старк. Инспирирана од популарниот карактер На "Игра На Тронови", оваа високо артикулирана фигура содржи луксузни детали и врвна декорација, автентичен леден голем збор и градежен штанд за создавање епски пози. Оставете трајно, доблесно наследство.Идеален за Пробилдери, возраст од 10+Градежни, колекционерски, верно дизајнирани и високо артикулирани микро акциони фигури на нед Старк со автентична наметка, додатоци за ледени мечеви и ремени за мечеви, сликата е инспирирана ОД тв серијата "Игра На Тронови" на HBO и има премиум печатени детали, 12 точки на артикулација и штанд за градежна фигура со табличка со имиња за да се создаде динамичен дисплеј комплети За Градење конструкс и се компатибилни со Друго Име брендсидеал за возраст од 10 и повеќе години, Оваа Градежна Играчка Има детална автентичност за зајакнување На Вештините за креативно размислување ништо. Ништо. Ништо.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката