Стандардни Моторни Производи ЕТС Сензор За Температура На Издувните Гасови

Стандардни Моторни Производи ЕТС Сензор За Температура На Издувните Гасови

DEN 3.33

Достапност

Опис на брендот : Стандард е водечко производство на целосна линија на производи поврзани со управувањето со моторот, од гориво до палење до издувни гасови и целата електроника помеѓу нив. - Секој Сензор За Температура на Издувните Гасови е замена за ОЕ со директно вклопување што обезбедува леснотија на инсталација. Висококвалитетните материјали издржуваат екстремни услови. Се подложува на обемно тестирање за да се обезбеди сигурност. Како глобален производител на автомобилски резервни производи, одржуваме целосна контрола на квалитетот во текот на целиот производствен процес. Сензор За Температура На Издувните Гасови.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката