Dart® Cone Galaxy Polystyrene Пластични ладни чаши, сквоти, 12oz, 50 торби, картони со торби

Dart® Cone Galaxy Polystyrene Пластични ладни чаши, сквоти, 12oz, 50 торби, картони со торби

DEN 269.12

Достапност

Капацитет на чаши (волумен) : 12 мл; matrl (и) : пластика; Боја (и) : проucирна.Оваа коннекс галаксиски полистирен пластични ладни чаши, сквоти, 12oz, 50/торба, 20 торби/картон е одлична чаши/капаци, проucирна ставка од пластика и комбинации. Двоен странични сртови за додадена јачина . Дизајнот отпорен на пукнатини помага да се избегнат излевање . Транспарентноста овозможува подобра идентификација на пијалоци.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката