Приградски 6276APW Nautilus Поларен Бел Пристап Панел за 6-Галон Приградски RV Бојлер

Приградски 6276APW Nautilus Поларен Бел Пристап Панел за 6-Галон Приградски RV Бојлер

DEN 5055.84

Достапност

При замена на кој било претходно инсталиран бојлер ЗА Р.в., мора да се купи панел за пристап за да се замени постојната надворешна врата.Пристапните Панели се прикажани со Капачето за Вентилација инсталирано само за цели на илустрација. Приградски 6276 APW Nautilus Поларна Бела Пристап Панел за 6-Галон Приградски RV Бојлер.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката