Редовна Јачина 8оз. Има 20 мг повеќе јаглерод на 100 мл отколку повеќето конкуренти. Јаглерод 60, ладно цедено екстра девствено маслиново масло, ц60

Редовна Јачина 8оз. Има 20 мг повеќе јаглерод на 100 мл отколку повеќето конкуренти. Јаглерод 60, ладно цедено екстра девствено

DEN 319.84

Достапност

8 мл Шише. - 25% повисоко ниво На Јаглерод60 по мл од повеќето конкуренти поради ливепет, комерцијален процес на молекуларно врзување на ДОО. - 99,9% чиста, без растворувач, сушена вакуумска рерна, Направена Со Органско, ладно цедено, екстра девствено маслиново масло-ниво на Заситеност од 1,0 мг/мл. - Направено во САД - Достапно во 4oz и 32oz. 8 мл Шише. 25% повисоко ниво На Јаглерод 60 по мл од повеќето конкуренти поради ливепет, комерцијален процес на молекуларно врзување на ДОО. 99,9% чиста, без растворувач, сушена вакуумска рерна. Направено Со Органско, ладно цедено, екстра девствено маслиново масло. Ниво на сатурација од 1,0 мг/мл. Достапно е шише 4оз. Проверете И Дополнителна Јачина со нивоа на заситеност на 1,2 мг/мл.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката