Пејачи Музички Театар Антологија: Музички Театар Антологија Пејач-Книга Волумен Онлајн Аудио

Пејачи Музички Театар Антологија: Музички Театар Антологија Пејач-Книга Волумен Онлајн Аудио

DEN 3.33

Достапност

(Вокална Колекција). Најсигурен извор во светот за голема театарска литература за пеење актери. Онлајн аудио вклучува пијано придружба што можете да ја преземете или проследувате. Книгата содржи автентични изданија на секоја песна во оригиналните копчиња. Песните се внимателно избрани за секој тип на глас и се отстранети од широк избор на класични и современи емисии. До аудио се пристапува преку интернет користејќи го единствениот код во книгата и може да се пренесува или презема. Аудио датотеките вклучуваат РЕПРОДУКЦИЈА+, мултифункционален аудио плеер кој ви овозможува да го забавите звукот без да го менувате теренот, да поставувате точки на јамка, да менувате копчиња и да ја менувате тавата лево или десно. Пејачи Музички Театар Антологија : Музички Театар Антологија Пејач - Том 3 Книга/Онлајн Аудио (Мек).


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката