Блуз Можете Да Го Користите - 2 Издание: Комплетен Водич За Учење Блуз Гитара

Блуз Можете Да Го Користите - 2 Издание: Комплетен Водич За Учење Блуз Гитара

DEN 1.33

Достапност

Вклучува код за пристап до онлајн аудио демонстрации и видео лекции. (Едукативна Гитара). Овој сеопфатен извор за учење блуз гитара е дизајниран да го развие и вашето водство и свирењеhyам. Блуз стилови опфатени вклучуваат Тексас, Делта, Р&Б, почетокот на рокенрол, евангелието и блуз/рок. Книгата исто така содржи : 21 комплетни сола * блуз акорди, прогресии и рифови * пресврти * подвижни ваги и техники на соло * свиткување на жици * користење на целата табла со прсти * користење на 6-ти * стил на акорд-мелодија * музичка нотација и јазиче * аудио со олово и целосна поддршка на бендот * видео лекции * и многу повеќе. Ова второ издание сега вклучува аудио и видео пристап преку интернет! До аудиото се пристапува преку интернет користејќи го единствениот код во секоја книга и може да се пренесува или презема. Аудио датотеките вклучуваат РЕПРОДУКЦИЈА+, мултифункционален аудио плеер кој ви овозможува да го забавите звукот без да го менувате теренот, да поставувате точки на јамка, да менувате копчиња и да ја менувате тавата лево или десно. Блуз Можете Да Го Користите : Комплетен Водич За Учење Блуз Гитара.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката