Кутија Со алатки за креативен Состав: Кутија Со Алатки За Креативен Состав, Бк: Чекор-По-Чекор Водич За Учење Компонирање

Кутија Со алатки за креативен Состав: Кутија Со Алатки За Креативен Состав, Бк: Чекор-По-Чекор Водич За Учење Компонирање

DEN 3.33

Достапност

Оваа елементарна книга ги запознава студентите со уметноста на оригиналниот состав. Се одликува со следниве алатки за состав : мелодично обликување, фразирање, поместување на октавата, случајности, главни акорди, помали акорди, артикулација, промени во темпото, мотив и форма. Ова е рацете надолу НАЈДОБАР чекор-по-чекор водич за настава и учење за компонирање! - Јији Ку, Кутија Со Алатки За Креативен Состав : Кутија Со Алатки За Креативен Состав, Бк 2 : Чекор-По-Чекор Водич за Учење Компонирање (Мек).


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката