Делинте пустинска Бура Д8+ 265 40Р 110В ЦЕЛА Сезона ЏИП ГУМИ Со Високи Перформанси

Делинте пустинска Бура Д8+ 265 40Р 110В ЦЕЛА Сезона ЏИП ГУМИ Со Високи Перформанси

DEN 1795.68

Достапност

Пустинската Бура Д8+ е Гума За Сите Сезони Со Високи Перформанси, наменета за ТЕРЕНЦИ и Лесни Камиони. Обезбедува подобрено ракување со нови големини и повисоки индекси на оптоварување отколку во споредба со неговиот претходник заедно со гаранција за живот на шарите од 30.000 милји. Достапен е во големини од 20 до 32 инчи СО 460 AA UTQG Во V, W и Y оценки за брзина. Пустинската Бура Делинте Д8+ има агресивна насочена шема на шарите со 3-Д профил на жлеб и два широки надолжни жлебови кои промовираат евакуација на водата за подобрена отпорност на хидропланирање. Високата силика формула промовира брзо сопирање и одговорно ракување, особено во влажни услови. Моделите со променлив чекор со усогласување 2-во-1 го намалуваат нивото на бучава при големи брзини. Големина : 265 40Р22. Сезона : Цела Сезона. Перформанси : Перформанси. Тип на автомобил : Камион/ТЕРЕНЕЦ. Опсег на оптоварување : XL. Производот Може Да Варира Од Сликата. Гума Раб Не Се Вклучени.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката