Ел Клуб Мексикано Чиле Арбол, Оз

Ел Клуб Мексикано Чиле Арбол, Оз

DEN 28.32

Достапност

Арбол чили парчиња, торба 8 мл најдобар квалитет. Најниска цена. Најдобри производи за квалитет. Зачини. Билки. Закуски. Пиперки. Ел Клуб Мексикано гарантира дека ќе уживате во нашата најдобра шпанска закуска достапна, како и целосната линија на производи : закуски, бонбони, зачини, суви пиперки. Заинтересирани за дистрибуција на нашата линија на производи. Контактирајте нè на : (366) 215-1829. Производ во Мексико и САД. 8 мл (226 g) 420 Waketa Drive Asheboro, NC 27203 336-495-5000 Arbol Chili, Pods. Најдобар квалитет. Најниска цена. Најдобри производи за квалитет. Зачини. Билки. Закуски. Пиперки. Ел Клуб Мексикано гарантира дека ќе уживате во нашата најдобра шпанска закуска достапна, како и целосната линија на производи : закуски, бонбони, зачини, суви пиперки. Заинтересирани за дистрибуција на нашата линија на производи. Контактирајте нè на : (366) 215-1829. Производ во Мексико и САД.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката