Цвеќиња со хартија од Кверида - Есперанза - Прима

Цвеќиња со хартија од Кверида - Есперанза - Прима

DEN 239.52

Достапност

Убавите пастели се тема за оваа колекција хартиени цвеќиња и пеперутка. 4 парчиња - 1 1/2 "До 4 1/2 " Убавите пастели се тема за оваа колекција на хартиени цвеќиња и пеперутка. 4 парчиња - 1 1/2 "до 4 1/2".


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката