Тркала Лого Трка Одговара изберете: 1966-МЕЃУНАРОДЕН ИЗВИДНИК, 1967-ЏИП ЏЕПСТЕР

Тркала Лого Трка Одговара изберете: 1966-МЕЃУНАРОДЕН ИЗВИДНИК, 1967-ЏИП ЏЕПСТЕР

DEN 1488.00

Достапност

СКФ Заострените Трки Со Валчести Лежишта се достапни за широк спектар на апликации и ги исполнуваат или надминуваат барањата за повеќето апликации. Тие вклучуваат логаритамски профили на ролери со ултра мазна завршна површина за непречено и тивко работење. Повеќе од 100 години, светските инженери, техничари и механичари се обраќаа до СКФ за најдобри можни решенија. Производите НА СКФ се дизајнирани и произведени според највисоките стандарди за квалитет, обезбедувајќи долг живот и безбедност. Тркало Лого Трка.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката