Мотив Опрема МОГ АКСЛ ГМ8. 30СПЛ 26-3 8

Мотив Опрема МОГ АКСЛ ГМ8. 30СПЛ 26-3 8

DEN 1407.84

Достапност

Мотив Опрема ОСКА GM8. 6 30 SPL 26-3/8 Оска Вратило Оска Вратило; 8.5 [10 Болт]; 26.375 во. Вкупна Должина; 5 Навртки; 30 Шилести; КАРАКТЕРИСТИКИ : Вратило На Оската. Перформансите На Мотивната Опрема и Мотивната Опрема нудат некои од најтешките компоненти на погонскиот воз на пазарот денес. Нашите производи се дизајнирани да ги издржат најтешките услови на или надвор од патот. Тесните толеранции и строгиот процес на обезбедување квалитет во комбинација со долгогодишниот развој на трките, извонредниот дизајн и најсовремените методи на производство влегуваат во производи кои ќе траат со години. Ако ви требаат запчаници кои можат да ги издржат силите од 10.000 кс. драгстер или помогнете да го придвижите теренскиот тркач на 30 стапки во воздух, Мотивната Опрема може да ве однесе таму! Со четири магацини стратешки лоцирани низ Северна Америка, повеќето нарачки За Опрема за Мотиви пристигнуваат во рок од 2-4 дена. Мотив Опрема Перформанси прстен и пиниони се користат од страна на врвни возачи и тркачки тимови во светот. Победи Со Мотив Опрема!.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката