Компатибилен кертриџ за тонер BCMY за ласерски печатачи H625 H, од 10

Компатибилен кертриџ за тонер BCMY за ласерски печатачи H625 H, од 10

DEN 623.68

Достапност

Компатибилен кертриџ за тонер BCMY за ласерски печатачи H625/H825. Ова ќе биде совршено погодно за сите канцелариски и станбени употреба со високи перформанси. Го заменува оригиналниот дел од вашата машина. Создадете материјали што се издвојуваат со овие производи. Тие помагаат да се задржи секој канцелариски простор раздвижен и ефикасно да работи без разлика дали работи на отпечатоци на важни белешки за презентација или флаери што привлекуваат внимание. Принос на страница - црна : 3000 страници, боја : 2500. Рокот на траење : 24-36 месеци. 10 пакувања компатибилен кертриџ за тонер. Тонер кертриџ за H625/H825 Ласерски печатачи 4x 593 Bbow 2ea 593 Bbox 593 BBoy 593 BBOZ за употреба во H625 CDW, H825 CDW, S2825 CDN.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката