Ери Драги, оригиналната Ери Драги, Оз, Оз, злато

Ери Драги, оригиналната Ери Драги, Оз, Оз, злато

DEN 208.64

Достапност

Овој Ери Драги Лур е оригиналниот спинер за тежина напред измислен од починатиот капетан Дан Галиција. Тролење, кастинг или риболов на ветер, оригиналната мамка е докажана мамка за сите Gamefish. Оригиналниот мами се одликува со трипати посилен круг на свиткување Абердин Хук специјално направен за Ери Драги од Мустад. Ери Дерси Оригиналната Ери Драги, 3/4 мл : Одлично за лебдат за скоро секој вид риба. Сите мами на Ери Драги имаат квалитетна конструкција и користат куки за мустаци. Додека има десетици имитации на пазарот, тие не се приближуваат до вистинската работа за ефективност.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката