Вилтон Трговец Менгеме, 5-Во. Ширина На Вилицата, Во. Отворање На Вилицата, 3-Во. Длабочина На Грлото

Вилтон Трговец Менгеме, 5-Во. Ширина На Вилицата, Во. Отворање На Вилицата, 3-Во. Длабочина На Грлото

DEN 0.33

Достапност

За Крајна Разноврсност, Трговецот Менгеме Е Опремен Со Главни Вилици, Вилици На Цевки И Обработена Работна Површина На Наковална Пошироките Вилици Обезбедуваат Поголема Површина За Стегање Затворениот Дизајн Го Задржува Подмачкувањето И Загадувачите Надвор За Непречено Функционирање Големата Прецизна Лента За Лизгање На Работната Површина На Наковалната Го Елиминира Движењето Во Предната Вилица Без Оглед На Отвореното Растојание 360 Вилтон Трговец Менгеме, 5-1/2 Во. Ширина На Вилицата, 5 Инчи. Отворање На Вилицата, 3-3/4 Инчи. Длабочина На Грлото.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката