Замена Сијалица За Вир ED25DSXDN-Компатибилен Џакузи Сијалица

Замена Сијалица За Вир ED25DSXDN-Компатибилен Џакузи Сијалица

DEN 2.33

Достапност

2-Пакет Замена Сијалица За Вир ED25 DSXDN03-Компатибилен Вир 8009 Светилка забелешка : ова е Почетна Компоненти Бренд замена дел, А не оем производ. Сите споменувања на имиња на брендови или описи на модели се направени строго за да се илустрира компатибилноста. Сите имиња и логоа на брендови се регистрирани трговски марки на нивните соодветни сопственици. Овој производ не е поврзан со никакви брендови и не е покриен со никакви гаранции што ги нудат оригиналните производители. Сите гаранции за овој производ се нудат исклучиво Од Почетните Компоненти. Замена Вир ED25 DSXDN03 Сијалица; Количина : 2. Заменува Дел Број 8009 Сијалица. Истата голема осветленост загарантирана. Супериорни-изработени нишки за долготрајна осветленост. Квалитетно стакло и пакување, така што светилките ќе се појават во фабричка состојба. Спецификации : А15*85мм Е26 120В 40В.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката