Нов живот кафе Гватемала: Соединение со едно потекло од целиот грав, Оз. Торба

Нов живот кафе Гватемала: Соединение со едно потекло од целиот грав, Оз. Торба

DEN 159.68

Достапност

Гватемалските кафиња се познати по нивниот светла чаша лик. Гватемала едно потекло е нашето најлесно печење (русокоса печено) со цветни навестувања, чисти опуштени белешки, умерено тело и чист вкус. Нов живот кафе Гватемала : Едно потекло од целиот грав, 11 мл. Торба.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката