Richfield Studios 2,5 Безобразни ролетни со безобразни фаули, махагони

Richfield Studios 2,5 Безобразни ролетни со безобразни фаули, махагони

DEN 288.00

Достапност

Безобразните ролетни со безжични делови од Ricfield Studios 2.5 ”имаат надградени летви за приватност за дополнителна приватност и контрола на светлината, како и 25% поголеми лекови за поголемо гледање нанадвор. Дизајнот без кабел додава безбедност во домовите со деца и миленичиња и лесно се крева и се спушта на посакуваната позиција. Вклучен е 3-инчен декоративен валент на круната. За инсталациите за внатрешноста на монтирање (во рамките на прозорецот) - Нарачајте ја точната големина на прозорецот. Одбивањето од 0,5 инчи ќе се земе на ширина за прецизно вклопување во обвивката за прозорецот. За инсталациите за надворешни монтирани (надвор од рамката на прозорецот)-се препорачува да додадете 4 инчи на ширина (2 ”од двете страни) за оптимална светлина Контрола и приватност . Операцијата без безжично лесно се крева и се спушта на посакуваната позиција. Дизајнот без кабел обезбедува дополнителна безбедност за деца и миленичиња. Поголеми 2,5-инчни летви за поголем надворешен поглед. Надградени простории-затемнети приватност за приватност за дополнителна приватност и контрола на светлината. Врежани летви за изгледот на вистинско дрво. 3-инчен декоративен валент на круната со обвивка зад аголот. Измерете го прозорецот пред да го купите правилното вклопување. Вклучен хардвер за монтирање. Грижа : Избришете со мека крпа, мит за прашина или прицврстување на четката од правосмукалка од правосмукалка. Одрекување : ролетни од дрво не треба да бидат поставени во близина на извор на топлина, бидејќи може да доведе до искривување .. Безжичната работа лесно се крева и се спушта на посакуваната позиција. Дизајнот без кабел обезбедува дополнителна безбедност за деца и миленичиња. Надградени 2,5 ”простории затемнувајќи ги лековите за приватност. Врежани летви за изгледот на вистинско дрво. 3-инчен декоративен валент на круната со обвивка зад аголот. Грижа : Избришете со мека крпа, мит за прашина или прицврстување на тркалезна четка од правосмукалка. Вклучени се хардвер за монтирање и едноставни упатства.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката