Сопственик СТИНГЕР Сиваш Отворено Око Црн Хром 5171 - По Кука Големина 1 0

Сопственик СТИНГЕР Сиваш Отворено Око Црн Хром 5171 - По Кука Големина 1 0

DEN 3.00

Достапност

Сопственик Стингер Сиваш Кука. Стингер?? Куката сиваш, со отворено око, е идеална кука за замена За Северозападните И Големите Езера риболовците на лосос кои сакаат да ги променат високите тројки на нивните мамки за тролање. Исто така одлична замена кука за шарени бас приклучоци и тешки метални лажици и жига. Процесот на двојно калење постигнува максимална јачина на куката, но сепак овозможува затворање на окото. Сопственик Стингер Сиваш Кука, 8/0 : Сопственик Стингер Сиваш Кука. 8/0.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката