Легенда Пукање Тапи Полноќ Родео Риболов Плови

Легенда Пукање Тапи Полноќ Родео Риболов Плови

DEN 2.00

Достапност

Легендата Пукање Тапи полноќ родео е крајната бучава. Внатрешната комора за бучава на овој риболов плови се одликува и со штракањето на "Легендата" и со силниот звук на "Тешкиот Напаѓач". Познато е дека овие тапи ја привлекуваат љубопитноста на широк спектар на риби - вклучително и офшор туна. Може Да се користи во солена Или слатководна Легенда Пукање Тапи Полноќ Родео Риболов Плови : Внатрешна комора за бучава. Привлекува широк спектар на риби. 100 Добрите Ја сакаат оваа плута.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката