Отпадоци Магија Мирис Елиминатор Со Фотокатализатор Технологија

Отпадоци Магија Мирис Елиминатор Со Фотокатализатор Технологија

DEN 255.84

Достапност

Нашата моќна технологија за фотокатализатор веднаш ги апсорбира и елиминира непријатните мириси што доаѓаат од течен и цврст отпад, оставајќи ја кутијата за отпадоци и околината свежи! Магијата за отпадоци е совршен додаток за одржување на мирисите под контрола. Добро за 6 месеци по отворањето. Кога додавате свежо легло, великодушно посипете слоеви Магија за Отпадоци помеѓу вашите мачки за максимална контрола на мирисот. Земја на потекло е Сад.25" H450 Грама Модел Бр : 649-850004227695.Работи во рок од 30 секунди во мракот!Помага целосно да се елиминира мирисот наместо да се маскира. Нашата моќна технологија за фотокатализатор веднаш ги раствора и елиминира непријатните мириси што доаѓаат од течен и цврст отпад, оставајќи ја кутијата за отпадоци и околината свежи! Магијата за отпадоци е совршен додаток за одржување на мирисите под контрола.Димензии2.Технологијата на фотокатализатор се справува со мирисите на бактериите во нивниот корен работејќи со молекулите на воздухот во нашиот еко-систем растворајќи ги и распаѓајќи ги молекулите на лошиот мирис, а потоа чистејќи ги и неутрализирајќи ги мирисите на бактериите претворајќи ги ВО Н2О И СО2.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката