Челичен Заден Запчаник 40Т За Уличен Триумф Спринт РС 2000-2003

Челичен Заден Запчаник 40Т За Уличен Триумф Спринт РС 2000-2003

DEN 285.60

Достапност

ЈТ Челик Заден Запчаник 40Т За Уличен ТРИУМФ 955 Спринт РС 2000-2003 челик Заден Спрокето.Е. М. Запчаник : 19/43 синџир/Врски : 530/108заби : 40користејќи ја најновата генерација на компјутерски дизајн и контрола на опрема за сечење метал за максимална издржливост.Изработени Од најдобрите Ц49 високо јаглероден челик или 7075 т6 алуминиум.Предните запчаници се направени од хромолна ЛЕГУРА НА ЧЕЛИК SCM420.Сите запчаници се термички обработени и рачно завршени за да ги исполнат или надминат највисоките можни стандарди за квалитет. ЈТ Челик Заден Запчаник 40Т За Уличен ТРИУМФ 955 Спринт РС 2000-2003 Челик Заден Запчаник. О. Е. М. Геринг : 19/43. Синџир/Врски : 530/108. Заби : 40. Користење на најновата генерација на компјутерски дизајн и контрола на опрема за сечење метал за максимална издржливост. Изработени Од најдобрите Ц49 високо јаглероден челик или 7075 т6 алуминиум. Предните запчаници се направени од хромолна ЛЕГУРА НА ЧЕЛИК SCM420. Сите запчаници се термички обработени и рачно завршени за да ги исполнат или надминат највисоките можни стандарди за квалитет.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката