Accufit® Линеарна ниска густина може да ги обложува со големината на акуфит, гал, 1. мил, 40 53

Accufit® Линеарна ниска густина може да ги обложува со големината на акуфит, гал, 1. мил, 40 53

DEN 457.44

Достапност

Може ли облоги/торби Accufit® Линеарна ниска густина може да се обложуваат со големината на Accufit®.stronger може облоги да се конструираат од смола со врвен квалитет. Големината на Accufit® гарантира дека торбите нема да паднат во конзерва. Наменето за најчести големини и апликации. Случаи на индустриски пакувања. Апликација : може да се лаже; Опсег на капацитет (волумен) [Макс] : 55 гал; Дебелина : 1,3 мил; Matrl (S) : Prime смола. Оваа линеарна ниска густина може да ги обложува со големината на Accufit, 55 gal, 1,3 mil, 40 "x 53 ", црна, 100/картон е одлична ставка за обложувалници со ниска густина. Accufit® Големината гарантира дека торбите нема да спаѓаат во CAN . дизајнирани за најчести димензии и апликации.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката