14к Бело Злато Принцеза Дијамант Хало Невестински Свадбен Прстен Во Собата Cttw

14к Бело Злато Принцеза Дијамант Хало Невестински Свадбен Прстен Во Собата Cttw

DEN 11471.04

Достапност

Тип на Благороден Метал : 14кт Бело Злато Прибл. Грам Тежина : 5.213 Вкупно Скапоцен Камен Карат Тежина : 1 Примарен Дијамант Тип : Дијамант Примарен Скапоцен Камен Форма : Принцеза Примарен Скапоцен Камен Боја : Г-Х Примарен Дијамант Јасност : I2 Примарен Скапоцен Камен Поставување : Невидлив-постави Примарен Скапоцен Камен Карат Тежина : 0.32 Гем2 Тип : Дијамант Скапоцен Камен2 Форма : Круг Скапоцен Камен 2 Боја : Г-Х Гем2 Јасност : I2-I3 Гем2 Поставување : тежина : 0.52 Гем3 Тип : Дијамант Скапоцен Камен3 Облик : Тркалезна Скапоцен Камен3 Боја : Г-Х Гем3 Јасност : I2-I3 Гем3 Поставување : Канал-Поставете Скапоцен Камен 3 Каратна Тежина : 0.16 14k Бело злато Принцеза Дијамантски Хало Невестински Венчален Прстен Поставете 1 Cttw.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката